Zákon o podniku so zahraničnou majetkovou účasťou. Právne predpisy, výklady a stanoviská z oblasti práce, miezd a sociálnych vecí.
Povoľovanie založenia podniku. Hospodárenie podniku. Prevody prostriedkov do zahraničia. Likvidácia podniku. Spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia. Dôvodová správa k zákonu č. 173/1988 Zb. o podniku so zahraničnou majetkovou účasťou.