G-7 summit process must change, says Group of Thirty study. - Starrels, J.
Závery štúdie popredných amerických ekonómov, odporúčajúce zmeny v zameraní vrcholových rokovaní skupiny štátov G-7, s dôrazom na posilnenie kolektívnej zodpovednosti členov a realizáciu akcií vyplývajúcich z uznesení. Nový inštitucionálny mechanizmus pre činnosť Skupiny.