Rada Európy.
Charakteristika inštitúcii, pomocou ktorých Rada Európy zabezpečuje plnenie svojich úloh: Výbory ministrov, konferencie rezortných ministrov a zástupcov (delegátov) ministrov. Akreditovaní diplomati ako stáli zástupcovia ministrov zahraničných vecí.