határozott idejü foglalkoztatás munkajogi kérdései. - Czuglerné Ivány, J.
Pojem zamestnania na dobu určitú. Právne a organizačné otázky takéhoto pracovného pomeru, zmluvy. Uzákonenie v maďarskom pracovnom práve, medzinárodné kritériá. Úkolová práca a pracovná zmluva na dobu určitú. Otázky predčasného ukončenia pracovného pomeru. Poistenie, záväzky obojstranné po ukončení pracovného pomeru. Budúcnosť pracovného pomeru na dobu určitú v trhovom hospodárstve.