Důvodová zpráva k novelizaci zákoníku práce. Právne predpisy, výklady a stanoviská z oblasti práce, miezd a sociálnych vecí.
Všeobecná časť. Osobitná časť: Zákonník práce a medzinárodné dohody. Spolupráca s odborovými orgánmi. Kolektívne vyjednávanie. Ochrana fondu pracovnej doby. Ďalšie závažné zmeny.