Zákon zo dňa 5.12.1990, ktorým sa mení a dopĺňa zákonník práce. Právne predpisy, výklady a stanoviská z oblasti práce, miezd a sociálnych vecí.
Účasť odborových orgánov pri prevádzaní a prekladaní pracovníkov a pri rozviazaní pracovného pomeru. Osobný účet mzdy. Normovanie práce. Mzda a náhradné voľno za prácu nadčas. Mzda za nočnú prácu a za prácu vo výškach. Účasť odborových orgánov pri vykonávaní mzdových opatrení.