Ekonomika miest a obcí. - Benčo, Ján
Po komunálnych voľbách v r. 1990 má samospráva miest a obcí oprávnenie sasmostatne rozhodovať a uskutočňovať činnosti súvisiace so správou obce a jej majetkom. Podstatou ekonomickej samostatnosti je finančné hospodárenie na základe schváleného rozpočtu. Možnosti využitia marketingu v ekonomike miest a obcí.