Miestne samosprávy a územný sociálny rozvoj. - Buchta, Stanislav
Nutnosť úžšej väzby medzi územnými samosprávnymi jednotkami a podnikateľskými subjektami v záujme územného rozvoja. Odpredaj voľných sociálnych kapacít, ktoré sú v podniku nevyužité vlastnými pracovníkmi. Združovanie prostriedkov viacerých obcí pre účelové akcie.