Tatry - Slovákove vatry. - Mitošinka, I.
Úvahy týkajúce sa neusporiadaných legislatívnych vzťahov spochybňujúcich orgány a kompetencie tatranskej samosprávy a príčin zdevastovaných plôch zastavaných gigantomanickými podnikovými a rodinnými chatami vo Vysokých Tatrách.