Beamtenversicherungsverein.
Hospodárenie poisťovacieho spolku úradníkov Deutsche Bank a pracovníkov bánk a sporiteľní. Vyplácanie renty a zvláštnych prídavkov k základnej rente. Zdroje výnosov spolku a ich výška. Štruktúra poistiek, počty zmlúv a príjmy z nich.