<Die> Rentabilität der Investition in der Versicherungsbranche in der Bundesrepublik Deutschland und in Italien. - Zanobetti, D.
Porovnanie rentability najväčších poisťovacích spoločností Nemecka a Talianska v uplynulých 20 rokoch na základe výpočtu interných úrokových sadzieb z Cash Flow v rôznych investičných podmienkach. Kapitál, zisk a stratégie v porovnávaných podnikoch. Rôzne spôsoby správania sa akcionárov a výpočet rentability investícií pre ne v období r. 1968-1990. Vplyv zmien kurzu a dane z príjmu na renditu.