keszülö szakképzési törvényröl. - Bagics, L.
Príprava všeobecného zákona o odbornom vzdelaní, o odbornom a učňovskom školstve. Novokoncipované učňovské školstvo na báze konkrétnych objednávok na počet a rozsah kvalifikovaných robotníkov. Finančné náklady na odborné a učňovské školstvo - hradené štátom a podnikmi, príspevok jednotlivca. Postavenie súkromných, resp. akciových škôl. Zmluva medzi školou, podnikom a učňom, jej právny dosah a záväznosť.