Nový profil školy. - Pišút, J.
Odpovede na otázky o premenách v školstve: ako sa bude pretvárať obsahový a morálny profil školy, čo sa mení v príprave učebníc, ako sa organizuje príprava učiteľov na nové podmienky, aká bude príprava kvalifikovaných robotníkov.