Současná názorová diferenciace absolventů zemědělského inženýrského studia. - Maca, Erich
Analýza hodnotových systémov a postojov k závažným celospoločenským otázkam výberového súboru študentov VŠZ v Brne v študijných r. 1984/85 a 1989/90. Kritika školy, obava pred sociálnou neistotou a nezamestnanosťou.