Ural'skij universitet: opyt reorganizacii ekonomičeskogo obrazovanija. Problemy izučenija ekonomičeskoj teorii v vysšej škole. - Djatel, Je
Náčrt prípravy študentov na ekonomickej fakulte Uralskej univerzity. Návrh na systém ekonomického vzdelávania pozostávajúceho z povinnej časti základov politickej ekonómie a ekonomickej teórie a z časti špeciálnych kurzov podľa charakteru štúdia a výberu študentov. Návrh na vytvorenie postgraduálneho ekonomického cyklu, v ktorom by sa dosahovala vysoká úroveň a získal univerzitný diplom.