Environmental Protection Policy for the Restaurant Business. - Oehl, T.P
Rozvoj programov ochrany životného prostredia v reštauračnom podnikaní na príklade firmy Mc Donald (recyklovanie materiálov, biodegradácia a odpad z umelej hmoty, štruktúra odpadu). Program 5 krokov (od štandardizácie baliacich materiálov, ich redukciu, ručné triedenie pre recykláciu k novým technológiám). Integrácia ekologického faktora do stratégie firmy v kvalitatívnom managemente a marketing.