Monte Carlo evaluation of the Box-Cox difference transformation. - Seaks, T.G
Metódou Monte Carlo sa dokazuje, že diferenčná transformácia Box-Cox dáva dobré výsledky už pri vzorke s 30 prvkami. Analýza niektorých ďalších vlastností tejto metódy.