simple method for the adjustment of profile Qikelihoods. - Mac Cullagh, P.
Návrh jednoduchého upresnenia pravdepodobnosti. Dve metódy zjednodušenia zložitého výpočtu. Príklady a porovnanie s výsledkami metód Coxa a Reida.