smoothed EM approach to indirect estimation problems with particular reference to stereology and emission tomography.
Spôsob, ako sa vysporiadať s niektorými numerickými a štatistickými ťažkosťami, ktoré vznikajú v prípade, kedy sa získané dáta nezobrazujú priamo podľa pozorovanej hustoty, ale podľa inej, odvodenej distribúcie. Vylepšenia techniky zobrazovania častí ľudského tela.