<An> approximate Bartlett adjustment for testing the goodness of fit of multinomial regression models. - Lugtenburg, D.
Návrh viacerých metód testovania zhody multinomiálnych regresných modelov. Úprava nezávisí od použitého modelu, takže bude mať široký okruh aplikácií. S úspechom ju možno aplikovať na McCullaghhov model, používaný na vyhodnotenie rýchlosti v niektorých simulačných štúdiách.