Bayes estimation for the Marshall-Olkin exponential distribution. - Pena, E.A
Určenie parametrov Marshall-Olkinovej exponenciálnej distribúcie na základe ľubovoľných vzoriek sériových a paralelných systémov i vyhodnotenie funkcií spoľahlivosti. Teoretické odvodenie asymptotického zisku paralelných odhadov oproti sériovým.