Estimating the dimension of a fractal. - Taylor, C.C
Návrh zjemnenia metódy počítania boxov. Toto zjemnenie môže pomôcť vyriešiť obvyklé problémy, spôsobené neúplnou informáciou a nedostupnosťou limitu. Konštrukcia metódy štatistickej analýzy takto opravených dát a jej test na simulovaných i skutočných dátach.