Minimum distance methods based on quadratic distances for transforms in simple linear regression models. - Luong, A.
Určenie odhadu minimálnej vzdialenosti a štatistika testu, založená na kvadratických vzdialenostiach. Odvodenie asymptotických vlastností odhadu i štatistiky. Za istých okolností možno nájsť efektívnu modifikáciu odhadu kvadratickej vzdialenosti.