Modelling the coherence in short-run nominal exchange rates: a multivariate generalized arch model. - Bollerslev, T.
Konštrukcia multivariačného modelu časových radov s podmienečnými varianciami a kovarianciami, premenlivými v čase, ale s konštantnými podmienenými koreláciami.