Quasisymetric models for the analysis of square contingency tables. - Becker, M.P
Opis parametrického modelu analýzy tabuliek kvadratickej kontingencie, v ktorých je jednoznačná korešpondencia medzi kategóriami stĺpcovej a riadkovej premennej. Súvislosti tohoto modelu s bežnými modelmi kvázisymetrie.