Seasonality, non-stationarity and the forecasting of monthly time series. - Franses, P.H
Skúmajú sa dva prognostické modely pre mesačné časové rady. Metóda na empirické rozlíšenie týchto dvoch modelov. Zhodnotenie účinnosti modelov.