Sound confidence intervals in the heteroscedastic linear model through relevaraging. - Dorfman, A.H
Jednoduchá schéma váhovania, ktorá rieši problémy regresnej analýzy malých a stredných nevyvážených vzoriek. Nízka efektívnosť tejto metódy zmenšuje možnosti jej uplatnenia, no v niektorých prípadoch môže táto metóda vhodne doplniť, či dokonca nahradiť metódu najmenších štvorcov.