<The> efect of graphical adjustment on forecast accuracy. - Willemain, T.R
Popis experimentu na zmeranie účinku grafickej úpravy na presnosť štatistických predpovedí. Úprava s výnimkou niektorých časových radov, presnosť podstatne nezvýšila.