Using interindustry input - output relations as a Bayesian prior in employment forecasting models. - Lesage, J.P
Výsledky použitia tabuliek vstupov a výstupov ako zdroja Bayesovských apriorných informácií v modeli predpovedi celoštátnej zamestnanosti.