note on convergence concepts for stiff problems. - Auzinger, W.
Predpoklad, že jednostranné Lipschitzove konštanty pri riešení úloh o pevnosti majú rozumnú veľkosť, v mnohých prípadoch nie je dodržaný. Návrh možnosti riešenia, ktoré nepoužíva jednostranné Lipschitzove konštanty, a ktoré možno v istých prípadoch použiť.