<The> spectral accuracy of a fully-discrete scheme for a nonlinear third order equation. - Abia, L.
Návrh časovo diskrétneho pseudospektrálneho algoritmu na numerické riešenie nelineárnej rovnice tretieho rádu, ktorá vzniká pri fluidizácii, i s analýzou nelineárnej stability a konvergencie. Prednosti novej schémy oproti starším postupom.