Algoritmus řešení vynálezeckých úloh. 2. ARIZ-85-B. - Dostál, V.
Riešenie troch rôznych úloh ako príklad praktickej aplikácie ARIZ-85-B. Analýza úlohy. Stanovenie najjednoduchšej schémy. Analýza modelu úlohy. Vymedzenie ideálneho konečného výsledku a fyzikálneho rozporu. Mobilizácia a využitie zdrojov látok a polí. Využitie informačného fondu TRIZ. Zmena, alebo zámena úlohy.