Estimation of a linear SUR model with unequal numbers of observations. - Hwang, H.
Vysvetlenie rozdielu jednotlivých odhadov chybovej kovariančnej matice modelu SUR. Prehľad možných postupov pri stanovení odhadu, i návod na výber optimálneho riešenia.