Morfologická analýza v praxi. - Senjuk, I.
Typy problémov pri riešení ktorých sa uplatňuje morfologická analýza (MA). Základ MA v praxi. Identifikácia funkcií a definovanie riešeného problému. Stanovenie postupu na riešenie problému. Určenie všetkých možných variant riešenia. Porovnanie zhodnotenia všetkých disponibilných riešení na základe voľby kritérií.