Modelové vyjádření ekonomické efektivnosti odvětví s použitím metody intervalových a cyklických grafů. - Hampl, O.
Uplatnenie metódy intervalových a cyklických grafov pri vyjadrení výrobných procesov v poľnohospodárskych podnikoch. Porovnávanie nákladov a tržieb jednotlivých odvetví. Ocenenie novopridanej hodnoty ako podklad pre výpočet miery rentability.