Zdravotníctvo dnes a zajtra. - Demeš, M.
Rozhovor s námestníkom ministra zdravotníctva SR MUDr. M. Demešom. Stanovisko ku kvalite zmien, ktoré sa uskutočňujú v štruktúre zdravotníctva, k nevyhnutnosti zvýšenia úrovne práce zdravotníckych pracovníkov, k rodinným lekárom a súkromnej praxi, k finančnému zabezpečeniu zdravotníctva, k situácii v stave liečiv, k privatizácii lekárni a k počtu lekárov, k ich relatívnemu nadbytku.