Aktualizácia predpisov v povodňovej ochrane. - Kadubec, Ján
Základná informácia o zákone SNR č. 135/1974 Zb. o štátnej správe na vodnom hospodárstve a spôsob riešenia povodňovej ochrany. Opatrenia vládneho nariadenia SR č. 32/1975 a zákona SNR č. 472/1990 Zb. a nedostatky tohoto zákona z hľadiska povodňovej ochrany. Pretrvávajúce legislatívne vákuum.