Systém protihavarijního zabezpečení v ČR. - Barchánek, M.
Právna definícia havárie u nás a v iných štátoch. Základná informácia o vyhláške MLVH č. 6/1977 Zb. o systéme protihavarijného zabezpečenia a prehľad jej najzávažnejších nedostatkov. Tvorba nového systému protihavarijnej bezpečnosti, nároky na jej vybudovanie, možnosti jej organizačnej štruktúry a perspektívy do budúcnosti.