<Das> gesellschaftliche Gleichgewicht als Aufgabe landwirtschaftlicher Unternehmer. - Storck, H.
Definícia pojmu "spoločenská rovnováha" poľnohospodárskych podnikov. Nutnosť súladu medzi spoločenskými hodnotovými predstavami a cieľmi poľnohospodárskych podnikov. Význam včasného reagovania na zmenené nároky a postoje prostredia.