Hodnotové inženýrství. Strategická výhoda v devadesátých a dalších letech. - King, T.R
Charakteristika a začiatky hodnotového inžinierstva a hodnotovej analýzy. Vymedzenie hodnotového inžinierstva (HI). Záujem a podpora managementu. Vzdelávanie a výcvik v hodnotovej analýze. Návrh programu HI a jeho ciele. Posúdenie a uznanie výsledkov programu HI. Vyhodnotenie programu HI.