Restrukturyzacja przedsiebiorstw w ocenie ich kadry kierowniczej. - Pelka, B.
O diskusii 10 poľských zástupcov podnikov o reštrukturalizácii siedmich vybraných priemyselných podnikov strednej veľkosti, ktorým bolo položených 5 otázok, a to v súvislosti so stratégiou rozvoja, aké druhy a procedúry preferujú, aké sú ich časové horizonty a ciele.