Ředitel a podniková ekonomika v etapě reformy. - Kočí, J.
Vznik a priebeh základnej koncepčnej štúdie pre rozvoj Nitrianskych strojární. Výsledky a výhody tímovej práce. Analýza chodu podniku z pohľadu novonastúpeného riaditeľa. Charakteristika postojov pracovníkov. Nová filozofia riadenia podniku. Model systému riadenia podnikovej ekonomiky.