Leadership style and economic success in Nigeria and Taiwan. - Gebert, D.
Empirická štúdia stredných podnikov v Nigérii a na Tchaj-wane skúmajúca spojitosti medzi štýlom vedenia podniku a jeho hospodárskym úspechom. Pozitívne na hospodársky výsledok sa prejavil štýl vedenia zameraný na produkciu a nie na osadenstvo. Rozbor výsledkov a závery o politike vedenia a personálnej politike pre nadnárodné korporácie.