Moderní řízení i do veřejné správy. - Svatuška, L.
Nový pohľad na podstatu a funkcie orgánov verejnej správy, medzi ktoré zahrňujeme štátnu správu a samosprávu. Moderné prvky treba vnášať do personálnej a sociálnej práce s pracovníkmi. Známe princípy riadenia, ako sa vyvinuli v hospodárskej sfére sa doporučuje aplikovať aj do riadenia orgánov verejnej správy. Budovanie racionálnej sústavy informácií.