Zracionalizujeme už konečně porady vedení? - Kuchyňka, Z.
Kvalita porady závisí na príprave účastníkov a vedúceho na jej vedení a na hodnote záverov a opatrení, ktoré z nej vyplývajú. Charakteristika zasadnutí vedúcich pracovníkov podniku dispečersko-operatívne-prevádzkového rázu, ktoré nie sú primerané úrovni riadenia podniku. Odporúčanie racionalizačných opatrení na vedenie porád.