Control in multinational firms: the role of price and hierarchy. - Hennart, J.-F
Analýza koncepcie riadenia v mnohonárodných firmách v rámci ekonomických inštitúcií trhov a firiem, ktoré využívajú cenový systém a hierarchiu ako organizačné metódy. Táto teoretická základňa je potom použitá na analýzu niektorých vzťahov skúmaných v literatúre organizačnej teórie nadnárodných podnikov.