Divizionální modely organizace. - Neumaierová, Inka
Pri veľkých podnikoch môže dôjsť k preťaženiu organizačných jednotiek a zníženiu výkonu. Riešením situácie je zavedenie divizionálnej organizácie. Charakteristika jednotlivých divizionálnych modelov: výrobkovo-orientovaný divizionálny model 1 a 2. Výhody a nedostatky týchto modelov.