Zdokonaľovanie organizačných štruktúr podnikateľských subjektov. - Bednárik, J.
Základné princípy zdokonaľovania organizačných štruktúr v súčasných podmienkach prechodu na trhové hospodárstvo. Formovanie konfigurácie organizačnej štruktúry. Trh ako overovateľ účinnosti systému riadenia. Zdokonaľovanie podnikového manažmentu. Organizačná konfigurácia podnikateľského subjektu.