Dělba práce v sekretariátu vedoucího pracovníka. - Zuzák, Roman
Vertikálne väzby vedúceho vo vzťahu k sekretariátu a horizontálne väzby medzi pracovníkmi. Organizácia práce veľkých sekretariátov. Základné povinnosti sekretárky a rozsah jej právomoci. Rozdelenie povinností a právomocí medzi sekretárkou a asistentom. Delegovanie právomocí.