Post depression trends in the economic rate of return for U.S. manufacturing. - Duménil, G.
Snaha určiť, či námietky Fishera a MacGowana voči tradičnému účtovnému meraniu relatívneho profitu platia aj na klesajúce trendy ziskovosti, ktoré boli pozorované vo výrobe v USA od polovice 60. rokov.